skolesekretær job

Stillingen er på 3033 løntimer med 325 timers tilstedeværelse i 42 uger og er med start 1. Ad Newly Posted Jobs Near Me.


Working At The European School Copenhagen European School Copenhagen

Ad Full time part time jobs available.

. Stillingen søges besat hurtigst muligt - Vi venter dog gerne på den rette. All Current Jobs Hiring Near You. Sulsted Skole er beliggende ca.

December 2019 eller hurtigst muligt derefter. Marts 2022 eller hurtigst muligt derefter en skolesekretær på ca. De kan fx bruges til at overveje om skolesekretærfunktionen er dækket ind kompetencemæssigt og hvor den enkelte medarbejder.

Bemærk at denne jobannonce ikke er aktiv. Her finder du kun job som skolesekretær og det er en fordel for dig fordi du ikke skal bruge tid på at kigge en masse ledige stillinger igennem der ikke passer til de du søger. Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet.

Find Your Dream Job Near You Today. Januar 2022 Vi søger en person der er imødekommende selvstændig og struktureret og holder af en hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer. Plaster på knæet Som skolesekretær sidder man med en masse forskellige opgaver.

Dine søgeord og andre aktiviteter på Indeed. Louise synes det er et meget varierende job hvor hun sagtens kan bruge nogle af de erfaringer hun har gjort sig ved de tidligere job hun har haft. 13 km nord for Aalborg.

Er du positiv og uhøjtidelig med en humoristisk åre. Skolesekretær til Sulsted Skole - barselsvikariat. Vi søger en skolesekretær på fuld tid 1.

Gratis hurtig og nem måde at finde et job med mere end 24000 opslag i København og andre store byer i Danmark. Vi har brug for en rutineret administrativ medarbejder som uden at miste overblikket er i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Opslaget vises udelukkende som reference.

Gerne med erfaring fra. Har du lyst og interesse for et udfordrende job på en spændende arbejdsplads. Skolesekretær til Filstedvejens skole deltid Filstedvejens Skole søger en skolesekretær.

Skolesekretær til Nivå Skole. Modtag de nyeste jobannoncer via e-mail. Søg efter nye Skolesekretær-jobs.

De fleste skolesekretæres job vil bestå af elementer fra flere af kompetenceprofilerne og fremover vil jobbet som skolesekretær i større eller mindre grad forudsætte kompetencer inden for kompetenceprofilerne. Nøjes du ikke kun med at fløjte på. Du kan afmelde dig til hver en tid.

Styrk din jobglæde med vores lønberegner der giver dig et indblik i det generelle lønniveau for profiler som din. Gratis hurtig og nem måde at finde et job med mere end 23000 aktuelle jobopslag i Danmark og andre lande. Post Your Job to 100 Job Boards with 1 Click.

Vi er en skole i konstant udvikling og får mange ideer om hvordan en skole. Ingen resultater count Ishøj Store Torv 20 2635 Ishøj 45 4357 7575. Er du omstillingsparat og kan have mange bolde i luften.

Stillingen er på 3033 løntimer med 325 timers tilstedeværelse i 42 uger. Ved at oprette denne e-mailopdatering accepterer du samtidig vores Vilkår og vores Privatlivspolitik. 01012022 eller efter aftale.

Søg efter nye Skolesekretær-jobs i København. Vær med til at skabe den bedste skole med fokus på fællesskab- trivsel og læring. Covid-19 Kørekort Job og uddannelse Demokrati Aktuelt.

Filstedvejens Skole er en folkeskole midt i. Lønstatistik for en skolesekretær inden administration. Easy applications fast hires.

I stillingen som sekretær skal man bidrage til at de administrative opgaver i staben forløber planmæssigt og korrekt. Opret CV Sæt CV online Opdater CV Vis kun interesse for job Følg virksomheden Skolesekretær til Europaskolen Europaskolen søger pr. Try ZipRecruiter for Free.

Sulsted Skole søger en skolesekretær til en begivenhedsbegrænset stilling. Er du selvstændig og god til at samarbejde er du initiativrig kan du lide at hjælpe andre og kan du søge andre om hjælp. Så er denne stilling måske noget for dig.

Sygeplejerske til Ældrecenter Vesterlund Ansøgningsfrist. Opslået 013448 Vestre Skole i Middelfart søger ny skolesekretær pr. Stillingen er placeret i skolens kontor som består af en kontorfuldmægtig og en skolesekretær.

Stillingen kan ikke længere søges. Meddelelser ved nye annoncer. Vi har altså samlet alle de ledige stillinger som skolesekretær og giver dig job-services.

Her vises jobannoncer der matcher din søgning. Major US Companies Are Hiring Now and Increasing Pay. Modtag nye annoncer via e-mail skolesekretær.

Administrer mine underretninger. 21 rows Skolesekretær løn. Indeed kan modtage kompensation fra disse arbejdsgivere hvilket bidrager til at det er gratis for jobsøgere at bruge Indeed.

Dagens 1 mest populære job inden for Skolesekretær i Danmark. Tasiilami Alivarpi søger TolkOversætter med tiltrædelse pr. Bogholder skolesekretær Ansøgningsfrist.

Område Storkøbenhavn Nordsjælland Region Sjælland Fyn Region Nordjylland Region Midtjylland Sydjylland Bornholm Skåne Grønland Færøerne Udlandet Danmark. Indeed rangerer jobannoncer på baggrund af en kombination af bud fra arbejdsgivere og relevans feks. Til Tasiilami Alivarpi søger vi en engageret og serviceminded sekretær der er god til at skabe struktur og overblik i administrative opgaver.

Tasiilami Alivarpi søger skolesekretær Job nr. Skolesekretær-job ledige stillinger - skolesekretær på Ofirdk. August 2021Er du imødekommende ogSe dette og tilsvarende job på LinkedIn.

Primærsygeplejen i Hjørring Kommune søger to sygeplejersker til faste stillinger Ansøgningsfrist. Sygeplejerske søges til fast stilling i nattevagt ved Syge- og Hjemmeplejen i Hjørring Kommune Ansøgningsfrist. Nye Skolesekretær-job bliver tilføjet dagligt.


Skolesekretaer Dygtig Og Engageret Skrivansogning


Skolesekretaer Job In Valer I Ostfold


Skolesekretaer Skrivansogning


Skolesekretaer 10 Ars Erfaring Skrivansogning


Skolesekretaer Uddannelsesguiden


Skolesekretaer Min Friskole


Skolesekretaer Uddannelsesguiden


Om Suzanne C Kristensen Skolesekretaer

0 Response to "skolesekretær job"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel